一般生地用、冷凍生地用、低糖生地用の3
種類。お客様のニーズに合わせてご使用く
ださい。

とかち野酵母はエゾヤマザクラのさくらんぼ
から分離された、十勝の厳しい自然からの贈
り物です。ご家庭から業務用まで様々なアイ
テムのパン作りにご活用いただけます。予備
発酵が必要になります。

添加物を一切使用していない国産
品です。貯蔵性に優れ、手作りパン、
菓子用など、ご家庭用に最適です。

タンパク質・ビタミン・酵素・
ミネラルなどに富んだ総合的栄
養素材で、健康食品、培養用培
地、飼料などに適しております。

ドライイースト

とかち野酵母インスタントドライイースト

薬用イースト

イーストは甘しゃ糖蜜、ビート糖蜜を栄養源とし、純粋に培養した
パン酵母です。製パン・製菓用にそれぞれ用途の異なった高品質の
パン酵母を北海道十勝清水町の工場で製造しております。

一般生地用

冷凍生地用

低糖生地用

食パンから菓子パンまで幅広くご使用できます。

生地を冷凍させる製パン法向きです。

食パンや砂糖配合が無いまたは少ないパン粉向きです。

Compressed Yeast

Tokachino Koubo(Active type)

Active Dry Yeast

Inactivated Dry Yeast

生イースト

時代を先取りする優れた技術と品質

Superior Technology and Quality

Our yeast is cultivated and nourished with cane and sugar beet 
molasses. At our factory in Shimizu, Hokkaido, we produce a variety 
of yeasts for different purposes such as baking breads and cakes.

Tokachino Koubo (Active type) is a gift received 
from the harsh natural environment of Tokachi, 
which has been extracted from the fruit of Sargent's 
cherry. It can be used for making various kinds of 
bread at home or at commercial bakeries. It requires 
preliminary

 fermentation.

Comes in three types for ordinary, frozen and 
low-sugar dough. 

Nutrient rich in protein, vitamins, enzymes and minerals.  Good 
for dietary supplements, as a culture medium, and for feed.

とかち野酵母

イースト

とかち野酵母の予備発酵が不要な顆
粒タイプです。粉に直接混ぜて使え
ますのでホームベーカリーにもご使
用いただけます。

Tokachino Koubo (Instant type) is 
granular and not requires preliminary 
fermentation. It can be mixed directly 
to the wheat flour, therefore it

ʼs suitable 

for baking bread in the Home Bakery 
Machine.

Tokachino Koubo (Instant type)

For ordinary dough
For a wide range of uses including bread and 

sweet rolls.

For frozen dough
For bread making using frozen dough.

For low-sugar dough
For white bread and bread crumbs containing 

little or no sugar.

A domestic product that uses no 
additives. Excellent storage life 
makes it particularly suitable for 
home baking of breads and cakes.

食品事業

Food
s

Yeast

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